Reviews

Wat een superfijne groep! Wat mij het meeste aansprak waren de dynamiek in de groep en de professionaliteit van de trainers. De ademcoach, de locatie en de food en drinks maakten het helemaal compleet. Ik heb nu zoveel meer inzicht in hoe het brein werkt en op welke signalen ik moet letten. En vooral weet ik nu beter wat ik kan doen om veerkrachtiger op stress te reageren. Deze dag heeft mij heel veel energie opgeleverd!!
Heel eerlijk.. ik vond alle info, alle oefeningen ontzettend interessant en leerzaam. Ze gaven allen stuk voor stuk inzicht in eigen handelen, maar ook de werking van het brein en hoe je daar zelf invloed op hebt. Het was vertrouwd, professioneel, kundig, sterk, liefdevol, empowering en nog veel meer. Heel bijzonder om aanwezig te zijn, een cadeautje voor mijzelf.
Wat doen jullie dit ongelofelijk goed met elkaar! Mooie intelligente vrouwen die er echt staan en zoveel rust uitstralen. Ik heb er veel van geleerd, en kan nu stilstaan bij wat echt belangrijk is. Vooral complimenten voor de organisatie en professionaliteit. Alles klopt; mooie opbouw van de dag van ontvangst tot afsluiting. Vooral een vertrouwede omgeving om alles te kunnen delen.

De sfeer die jullie weten te creëren vond ik heel prettig; open, warm, geïnteresseerd, alles en iedereen mag er zijn. De locatie was heerlijk, voegt zoveel toe aan de beleving Wat mij aansprak was de afwisseling in het programma.

Te gekke dag! Jullie creëren een veilige omgeving waar eenieder zichzelf mag zijn. Echt een dag voor jezelf waarbij je inzichten krijgt en duidelijke tools hoe om te gaan met valkuilen.

Keep up the good work! Vooral het feit dat ook jullie zo heerlijk jezelf zijn. Wat mij het meeste aansprak was de heldere en toegankelijke uitleg. Het was goed te volgen en bracht goed de kern naar voren. Ik vond het een hele fijne training. Jullie zijn alle vier prettige personen met een fijne energie.
Erg inspirerende dag met kleine club van gelijkgestemden. Goede combinatie tussen theorie, praktijk, reflectie en oefeningen. De visualisatie en ademcoach waren echt top! Al met al een goed verzorgde coachingsdag!