Wie zijn wij?

Wij zijn 4 GZ-psychologen die naast ons werk als behandelaar ondernemer zijn en altijd op zoek zijn naar vernieuwing en verbetering. Als behandelaar behandelen wij mensen die vaak al langer klachten hebben, waardoor hun herstel ook langer duurt. Behandelingen in de GGZ zijn zorgvuldig uitgedacht en werken ook maar wij merken dat veel ernstige klachten een milder verloop kunnen hebben, of zelfs voorkomen kunnen worden als men weet hoe je meer aandacht kan hebben voor veerkracht. Iedereen weet dat het niet de omstandigheden zijn die bepalen hoe je je voelt, maar jouw reactie op die omstandigheden. Veerkracht is key!

Wij zien zoveel mensen struggelen. Stress, geen energie, niet goed kunnen ontspannen en het gevoel altijd aan te staan. Tijd voor een fris, krachtig en to-the-point aanbod! Wij maken met onze veerkracht-trainingen impact. Voorkom verzuim, vergroot de veerkracht en breng de energie weer terug!

Dit is Annemarie!

Annemarie is een duizendpoot met veel power. Ze heeft oog voor detail, is scherp en straalt tegelijkertijd rust en kalmte uit. Annemarie gaat aan van nieuwe dingen bedenken, reizen en interieur. Ze wordt blij van goede koffie, de zon en Instagram.

Wat heb je aan mij als coach? Ik ben een no-nonsense coach die snel tot de kern komt. Met de inzichten die je op doet maken we samen een vertaalslag naar jouw dagelijkse praktijk. Ik combineer daarbij graag diepgang en reflectie met lichtheid en humor. Het is zo mooi om te zien dat in zo’n korte tijd iemands veerkracht weer geactiveerd kan worden. Het geeft me energie om getuige te mogen zijn van zo’n proces.

Dit is Dieuwke!

Dieuwke is super enthousiast, sportief en een eerlijke en krachtige coach. Mét een rustige uitstraling. Dieuwke is een echte levensgenieter en houdt van gezelligheid, wijn en avontuur.

Wat heb je aan mij als coach? Ik ben empathisch en nieuwsgierig en vind het leuk om samen te kijken hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en andere keuzes kunt maken. Daarnaast ben ik ook eerlijk en confronterend en vraag ik door zodat je meer inzicht in jezelf en jouw patronen krijgt. Dit alles ook met een lach en vol goede energie.  

Dit is Darja!

Darja barst van de kennis, is sensitief en komt snel tot de kern. Ze is innemend en geeft je heel snel een veilig gevoel. Ze ontspant door interieur- en bakprojecten.

Wat heb je aan mij als coach? Als coach sta ik echt naast je in je proces van persoonlijke groei. Dat doe ik door goed naar je te luisteren en samen de vertaalslag te maken naar concrete doelen. Ik ben invoelend maar daarnaast probeer ik het leven zo down to earth mogelijk en met humor te bekijken.

Dit is Marieke!

Marieke is daadkrachtig, analytisch en een echte bikkel. Ze is enorm betrokken en supportive en zal je altijd aanmoedigen. Marieke wordt helemaal blij van de zon. Ook favoriet: vakantie met zee, wijn & shoppen.

Wat heb je aan mij als coach? Ik ben open minded en denk graag out of the box met je mee. We gaan een traject samen aan, waarbij je kan rekenen op goede energie, flink de diepte in en met hernieuwde inzichten weer naar de oppervlakte!